Ansökan om medlemskap

Förskolan föräldrakooperativet Lokomotivet är en ekonomisk förening vars medlemmar består av föräldrar eller vårdnadshavare till de barn som går på förskolan. Därför innebär en ansökan om plats för sitt barn att man som förälder även ansöker om medlemsskap i föreningen.

Längre ner på sidan finns anmälningsformulär du kan skicka in direkt från hemsidan, men även som blankett att fylla i för utsktift eller elektroniskt. Om du har några frågor angående ansökan om medlemsskap, eller undrar över något annat rörande intagningsförfarandet så ta gärna kontakt med vår rekryteringsgrupp. Mail och telefon finns under "Kontakta oss".

Regler för intagning

För att få ansöka måste först de regler Göteborgs Stad tillämpar vara uppfyllda.

Vi har vanligtvis öppet hus i början av april varje år då man är välkommen att besöka förskolan och få information om verksamheten och möjlighet att ställa frågor förstås. Har man skickat in en ansökan om medlemsskap får man en inbjudan i god tid innan. Arbetet med barngruppen inför höstens terminstart sker vanligvis under april och maj månad och besked om antagning lämnas innan sommaruppehållet och inskolning påbörjas under augusti eller enligt önskemål.

Formulär och blankett

Om du inte vill fylla i formuläret nedan går det bra att använda PDF blanketten nedan. Beroende på vilken PDF-läsare och version du har kan du fylla i och skriva ut blanketten, eller spara den och mail till oss. Men det absolut enklaste är att fylla i formuläret nedan.

PDF-blankett: anmalan.pdf

Intresseanmälan till Lokomotivet

Information om föräldrar

Information om barnet ansökan gäller

Övrig information

Hantering av personuppgifter